Salesinteract

CRM (NL) | Sales
screenshot Salesinteract
screenshot Salesinteract
screenshot Salesinteract
Salesinteract Video
Salesinteract Video

Over Salesinteract

Salesinteract is een interactief CRM-systeem (relatiebeheersysteem) dat jouw relaties betrekt bij het gehele verkoopproces indien gewenst. Als gebruiker van Salesinteract werk je vanuit een duidelijk dashboard waar je op een zeer makkelijke en snelle manier taken opvolgt en presentaties kan delen met je relaties.

Functionaliteiten
Prijzen

Sales

maandelijks € 12,00

Proefperiode: 30 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products