Watch Projectbeheer

(2)
Urenregistratie

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Watch Projectbeheer

Functionaliteiten
Prijzen

2 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
100% zou deze app aanbevelen

Watch Projectbeheer reviews

Chris Stiggelbout 16 mei 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik heb Watch gebruikt als projectverantwoordelijke bij een adviesbureau en tegenwoordig als ZZP'er. Inmiddels al héél wat jaren ervaring met het pakket. Het is uitermate flexibel, voor zover ik weet hebben we nooit wensen gehad die niet met behulp van Watch konden worden gerealiseerd. Daarbij is de omgeving uitermate stabiel en betrouwbaar. Het aantal keren in al die jaren dat het pakket niet beschikbaar was, is op de vingers van één hand te tellen. En dan nog was de storing in korte tijd verholpen. De flexibiliteit betekent wel dat het pakket het nodige vraagt van de beheerder. Het is geen eenvoudige omgeving, de inrichting dient heel gestructureerd plaats te vinden en het kost tijd om je weg erin te leren vinden. Is dat eenmaal het geval, dan werkt het kinderlijk eenvoudig. En kom je er niet uit, dan is de ondersteuning door MustHave erg goed en snel. Voor alle duidelijkheid wil ik hierbij vermelden dat ik een goede relatie heb met de maker van Watch en ook gevraagd ben om het pakket te promoten. Ik doe dat bijzonder graag, omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit en de bruikbaarheid ervan. Ik ben desgevraagd ook altijd bereid om een toelichting te geven op mijn ervaringen.
Annegreet Blanken 6 april 2016 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Toen ik nog werknemer was bij een adviesbureau, hebben we een uitgebreid pakketkeuzetraject doorlopen. WATCH kwam toen met kop en schouder boven de rest uit. Belangrijkste pluspunt: we hoefden onze werkwijze niet aan te passen. Aan al onze andere eisen werd bovendien goed voldaan: online (SAAP), compleet, qua rapportages, etc. Met een goed persoonlijk contact bleek het ook geen probleem om de al aanwezige data over projecten en klanten in te lezen. Dus toen ik een eigen bedrijf startte, was de keuze snel gemaakt: de projectadministratie doen we in WATCH!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products