EY Finance Navigator

Planning
screenshot EY Finance Navigator
screenshot EY Finance Navigator
EY Finance Navigator Video

Over EY Finance Navigator

EY Finance Navigator is online financiële planningssoftware specifiek ontworpen voor startups en scale-ups. Met EY Finance Navigator stel je binnen mum van tijd een professioneel financieel plan op dat je helpt investeerder te overtuigen van de potentie van je bedrijf én financieel gedreven strategische beslissingen te nemen.

Functionaliteiten
Prijzen

Planning

vanaf € 20,00

Proefperiode:
Op verzoek.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products