Davilex

Boekhouden

Over Davilex

Met Davilex kan iedere ondernemer eenvoudig en efficiënt een overzichtelijke administratie bij houden. Handige wizards, overzichtelijke boekingsformulieren, uitgebreide rapportages en een helder financieel dashboard geven het inzicht dat nodig is. Inclusief telefonische ondersteuning, automatische bankkoppeling etc. Probeer 30 dagen gratis!

Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Elektronische IB/Vpb aangifte
Facturen opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Prijzen

Boekhouden

maandelijks

Proefperiode:
30 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products