Basecone

Where accounting magic happens

Bonnetjes | Declaraties | Scan en herken
Basecone Video
Basecone Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Basecone

Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet vervolgens een boekingsvoorstel. Door de autorisatiemodule heb je altijd controle over je documentenstroom. Doordat documenten worden opgeslagen in de cloud kun je ze altijd en overal inzien. Basecone heeft bovendien integraties met verschillende boekhoudpakketten. Met de Basecone webapplicatie verwerk je al je facturen en bonnen automatisch online. Met de autorisatie app Basecone Flux kan je overal en altijd documenten autoriseren. Met de upload en declaratie app Basecone Spenser kan je eenvoudig en snel facturen uploaden en digitaal declareren. Zo heb je nooit meer last van zoekgeraakte bonnetjes en declaraties.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

vanaf € 1,00

Proefperiode: 14 dagen

Declaraties

vanaf € 3,50

Proefperiode: 14 dagen
Vrijblijvend proberen

Scan en herken

maandelijks € 1,00

Proefperiode: 14 dagen
14 dagen gratis

Koppelingen

Basecone heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Unit4 Bedrijfssoftware
Unit4 Bedrijfssoftware
Boekhouden
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products