SuperOffice Benelux B.V.

CRM (NL)
SuperOffice Benelux B.V. Video
SuperOffice Benelux B.V. Video
SuperOffice Benelux B.V. Video

Over SuperOffice Benelux B.V.

SuperOffice is één van Europa’s succesvolste CRM leveranciers. Onze software helpt bedrijven en medewerkers bij het realiseren van een hogere omzet, lagere operationele kosten, sterkere marketing en een hoogwaardige klantenservice. Ruim 11.000 bedrijven maken dagelijks gebruik van SuperOffice CRM.

Functionaliteiten

CRM (NL)

Mobiele app beschikbaar
Contactmomenten vastleggen
Accountmanager koppelen
Relaties categoriseren
Offertes maken
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen
Prijzen

CRM (NL)

maandelijks € 44,00

Proefperiode:
30 dagen

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

 • Interface verkrijgbaar in vele talen, waaronder Engels, Nederlands en Duits
 • SuperOffice beschikt over een ingebouwde mailing tool welke veel opties biedt
 • E-mail en agenda integratie met Outlook en Gmail
 • Koppeling mogelijk met Visma e-Accounting
 • Uitgebreide mogelijkheden voor segmentatie van je klantenbestand ten behoeve van je marketing en sales acties
 • LinkedIn integrator tegen meerprijs toe te voegen aan abonnement
 • Facebook integratie mogelijk wanneer je ontwikkelaarstoegang hebt tot Facebook
 • Overzichtelijke salespipeline ingebouwd in klantenkaart

Minpunten

 • Urenregistratie niet mogelijk vanuit SuperOffice
 • Geen integratie met Mailchimp
 • Eerste abonnement alleen jaarlijks af te sluiten, vervolgens per maand wel mogelijk

Opstarten

Opstarten in SuperOffice is mogelijk voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau met CRM-systemen. De tool biedt geen opstartwizard of startershandleiding, waardoor het opstarten wel wat eigen initiatief vraagt. Er is een uitgebreide kennisbank, waarin per functie uitleg wordt gegeven over de werkzaamheid. SuperOffice beschikt tevens over een e-learning module en een community, welke een schat aan informatie over het systeem bevat. Zo kan je qua basisinstellingen binnen een dag up and running zijn. Enkele instellingen, zoals een gepersonaliseerd offerte-sjabloon, zijn wat technischer van aard en kosten daarom wat meer insteltijd.

Gebruiksgemak

De layout van SuperOffice is traditioneel, kleurrijk en eenvoudig. De knoppen en het menu zijn intuïtief, waardoor je snel je weg vindt in de tool. De functionaliteiten zijn uitgebreid en aan te schaffen in verschillende modules per bedrijfsproces of als totaalpakket. Er zijn functies voor relatiebeheer, taakbeheer, sales (van lead tot offerte), marketing, documentbeheer, helpdesk en agendabeheer.

Het offertesjabloon is professioneel en is verregaand te personaliseren. Dit vereist wel enige ervaring met het systeem. Het salespakket biedt je een overzichtelijke salespipeline per klant. Het marketingpakket biedt je basic templates voor marketingcampagnes in de ingebouwde mailingtool. Het ondersteunt je bij je gepersonaliseerde marketing door per klant de geklikte links bij te houden.

Er is een uitgebreide zoekfunctie waarmee je op kenmerk klantenlijsten kan samenstellen voor je sales- en marketingcampagnes. Er zijn vele standaardrapportages beschikbaar en er is een dashboard. Daarnaast is er een koppeling met LinkedIn en heb je 24/7 toegang tot je CRM door middel van de handige mobiele app.

Support

De helpdesk is zowel via e-mail als telefonisch uitstekend bereikbaar. De medewerkers zijn vriendelijk en vakkundig. Zo kan je direct verder met je werk. Ik heb een vraag gesteld over het verschil tussen de CRM module en de salesmodule. De medewerker heeft me uitgelegd dat de salespipeline enkel in de salesmodule zit.

Eindoordeel

SuperOffice is een basic CRM voor jou als ondernemer in het MKB. In de tool komen vele functionaliteiten op het gebied van sales, marketing en projectmanagement samen. Je hebt voor de verschillende functies dus geen integraties met andere online tools nodig. Hierdoor bespaar je kosten voor andere tools maar hangt er wel een prijskaartje aan het gebruik van SuperOffice.

Het pakket is eenvoudig in te richten en modulair aan te schaffen per bedrijfsproces of als totaalpakket. Het marketing pakket biedt je vele mogelijkheden voor gepersonaliseerde marketing en het salespakket zorgt met de salespipeline voor een strakke organisatie van je salesproces. Het basis CRM-pakket bevat alle opties voor relatiebeheer plus offerte.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products