SuperOffice Benelux B.V. Video
SuperOffice Benelux B.V. Video
SuperOffice Benelux B.V. Video

Reviews

Geen reviews

Over SuperOffice Benelux B.V.

SuperOffice is één van Europa’s succesvolste CRM leveranciers. Onze software helpt bedrijven en medewerkers bij het realiseren van een hogere omzet, lagere operationele kosten, sterkere marketing en een hoogwaardige klantenservice. Ruim 11.000 bedrijven maken dagelijks gebruik van SuperOffice CRM.

Functionaliteiten

CRM

Contactmomenten vastleggen
Accountmanager koppelen
Relaties categoriseren
Prijsdifferentiatie per klant
Offertes maken
Producten & diensten
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen
Mobiele app beschikbaar
Prijzen

CRM

maandelijks € 44,00

Koppelingen

SuperOffice Benelux B.V. heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products