Service Planner

Afspraken automatisch op route ingepland met je klanten.

Planning
screenshot Service Planner
screenshot Service Planner
screenshot Service Planner
screenshot Service Planner
screenshot Service Planner
screenshot Service Planner
Service Planner Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Service Planner

Wij helpen ondernemers die service verlenen op locatie van de klant. Zij worstelen met de planning en willen niets liever dan dat dit automatisch gaat. Onze online planningssoftware neemt de hele planning uit handen, inclusief afspraken maken met klanten. De tool is een online afsprakenplanner, reserveringssysteem en routeplanner in één.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Planning

vanaf € 25,00

Proefperiode: 60 dagen
Alle opties van een betaald account incl. support.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products