L1NDA

Urenregistratie | Planning
screenshot L1NDA
screenshot L1NDA
L1NDA Video

Over L1NDA

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie, voor desktop en mobiel. Wij geloven dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. Wij stimuleren de medewerkerstevredenheid door het plannen, aansturen en uitbetalen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Reiskosten registreren
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Urenregistratie

maandelijks € 4,00

Proefperiode:
Probeer L1NDA 14 dagen gratis

Planning

maandelijks € 4,00

Proefperiode:
Probeer L1NDA 14 dagen gratis

Koppelingen

L1NDA heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Akyla
Akyla
Urenregistratie
MplusKASSA
MplusKASSA
Kassa
Wagestream
Wagestream
HRM, Salarisadministratie, Urenregistratie

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products