Werktijden.nl

Roosters maken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Planning | Urenregistratie | Verlof en verzuim
screenshot Werktijden.nl
screenshot Werktijden.nl
Werktijden.nl Video
Werktijden.nl Video
Werktijden.nl Video

Over Werktijden.nl

Werktijden.nl is de meest overzichtelijke app voor roosters, urenregistratie en verlof. Het duidelijkste systeem dat zowel de manager als de medewerker meer inzicht geeft in zijn diensten, uren en verlof. Waarom nog roosters op papier? Altijd inzichtelijk met de mobiele app en de webversie.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Planning

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Verlofregistratie

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Invoer uren met timer
Projecten aanmaken
Taak / activiteit aanmaken
Prijzen

Planning

maandelijks € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Probeer nu 14 dagen gratis! Stopt automatisch.

Urenregistratie

maandelijks € 3,00

Proefperiode: 2 weken
Probeer nu 14 dagen gratis!

Verlof en verzuim

maandelijks € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Probeer nu 14 dagen gratis!

Koppelingen

Werktijden.nl heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)
Employes
Employes
Salarisadministratie, Boekhouden, HRM (+2)
Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
Loket.nl
Loket.nl
Unit4 Business Software N.V.
Unit4 Business Software N.V.
ERP (NL)

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Overzichtelijke app en desktopversie
  • Koppelingen mogelijk met verschillende softwarepakketten
  • Medewerkers kunnen zelf in- en uitklokken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mobiele app die in verschillende talen beschikbaar is (NL, DUI, ENG)
  • Per dag opzegbaar

Minpunten

  • Met een beperkt aantal softwarepakketten te koppelen
  • Geen volledige HR software

Opstarten

Starten met Werktijden.nl is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Dankzij de stapsgewijze handleiding voor implementatie ben je snel up-and-running. En kom je er even niet uit, dan vind je vrijwel alle informatie die je nodig hebt in de online handleidingen. Het aanmaken van een account en het instellen van de benodigde gegevens verloopt snel en probleemloos. Bovendien heeft Werktijden.nl een gebruiksvriendelijke interface met intuitieve navigatie, waardoor je meteen aan de slag kunt zonder al te veel tijd te hoeven besteden aan het leren kennen van de software.

Gebruiksgemak

De software en interface van Werktijden.nl is overzichtelijk en makkelijk te begrijpen, ook wanneer je geen ervaring hebt met dergelijke software. Het registreren van uren, het beheren van projecten en het genereren van rapporten verloopt soepel en efficiënt. 

Werktijden.nl biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een efficiënte planning en het monitoren van gewerkte uren, verlof en ziekte. Gewerkte uren kunnen nauwkeurig in de gaten gehouden worden door het handmatig invoeren van uren of met behulp van functies als in- en uitklokken. Ook kun je de voortgang van projecten goed overzien met Werktijden.nl. Dus als je nog moet bijsturen, dan kun je dit tijdig inzien. De rapporten geven waardevolle inzichten over onder andere projectkosten en productiviteit. 

Een rooster maken heb je zo gepiept met Werktijden.nl Je kunt in een oogopslag zien wat verlofaanvragen zijn, welke diensten je moet inplannen en daarop eenvoudig mensen indelen. Ook wijzigingen aanbrengen in het rooster is snel gedaan waarna iedereen een update krijgt van de wijzigingen. 

 

Support

De ondersteuning van Werktijden.nl is prima! In vergelijking met andere softwarepakketten moet je gemiddeld misschien net iets langer wachten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00, waar andere pakketten vaak langer bereikbaar zijn. Ook reageren zij op mails meestal binnen één werkdag. Op chatberichten reageren zij overigens wel snel. 

Naast de klantenservice biedt Werktijden.nl veel uitleg over de functionaliteiten en mogelijkheden. Stap voor stap geven zij binnen de helpdesk uitleg hoe je bepaalde functionaliteiten kunt gebruiken.

 

Eindoordeel

Werktijden.nl is een uitgebreid en volledig pakket wanneer je zoekt naar een tool om roosters te maken. Het werkt eenvoudig en je bespaart er echt tijd mee. Dankzij de vele mogelijkheden en functionaliteiten krijg je echt waar voor je geld. De prijs valt ook reuze mee in vergelijking met andere softwarepakketten in de markt. Dankzij de integratiemogelijkheden is de software ook nog eens uit te breiden met andere softwarepakketten. Deze mogelijkheden zijn echter wel wat beperkt aangezien zij niet heel veel koppelingen aanbieden. 

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products