Humanwave

HR & Salaris software

Verlof en verzuim | HRM | Salarisadministratie | Urenregistratie

Over Humanwave

Humanwave is het eerste totale HR-pakket voor ondernemers in het MKB op de Nederlandse markt waar naast personeelszaken, ook salarissen, personeelsplanning, taken en uren online centraal op 1 plek staan. Humanwave zet de mens centraal in de onderneming. Zij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer met de beste online HR software beter kan aanpassen op wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking. Om op deze manier efficiency voordelen te behalen. Humanwave is gemaakt door ondernemers voor ondernemers.

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Verlof en verzuim

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proefversie

HRM

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen

Salarisadministratie

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proefversie

Koppelingen

Humanwave heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)
Minox
Minox
Boekhouden
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365
ERP (NL), CRM (US), Social Media Management (US) (+2)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products