Haaer

Verlof en verzuim | Urenregistratie

Over Haaer

Voor het MKB, start-ups en grote corporaties heeft Haaer de beste software om verlofdagen gemakkelijk en snel te registreren. Ze hebben een slimme verlofapp en een overzichtelijke webapplicatie ontwikkeld. Met deze applicaties zijn medewerkers minder tijd kwijt met het indienen van uren, declaraties en verlof aanvragen. Daarnaast zijn leidinggevende minder tijd kwijt aan de goedkeuring en het overzichtelijk maken van alle verschillende documenten en excel sheets.

Functionaliteiten
Prijzen

Verlof en verzuim

vanaf € 2,00

Proefperiode: 14 dagen
Gratis uitproberen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products