Bedrijfsrooster

(33)

Roosters maken en uren registreren in vier vlugge stappen.

Verlof en verzuim | Planning | Urenregistratie
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
screenshot Bedrijfsrooster
Bedrijfsrooster Video

Over Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster helpt u eenvoudig uw personeelsplanning geheel online af te handelen. Het maken van een rooster wordt zeer eenvoudig doordat in één oogopslag duidelijk is wie u het best op welke dienst kunt inzetten. Zijn alle diensten eenmaal ingeroosterd, dan deelt u het rooster met twee klikken met al uw personeelsleden.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Planning

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Rittenregistratie
Samenwerken met klant
Samenwerken met freelancers
Salarisadministratie
Verlofregistratie

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Invoer uren uit agenda
Reiskosten registreren
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Verlof en verzuim

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Probeer het gratis en ervaar de gemakken

Planning

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Probeer het gratis en ervaar de gemakken
Bekijk prijzen

Urenregistratie

vanaf € 3,00

Proefperiode: 14 dagen
Probeer het gratis en ervaar de gemakken

Koppelingen

Bedrijfsrooster heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+25)
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)
Accountancy- & Software Gemak
Accountancy- & Software Gemak
Boekhouden, ERP (NL), Facturatie (+5)
Nmbrs
Nmbrs
Verlof en verzuim
Loket.nl
Loket.nl
Wagestream
Wagestream
HRM, Salarisadministratie, Urenregistratie

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Veel opties en functionaliteiten
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Veel informatie en artikelen beschikbaar bij support
  • Snelle ondersteuning via telefoon en chat

Minpunten

  • Geen volledige HR software

Opstarten

Toen ik startte met Bedrijfsrooster kwam ik al snel terecht in de vele artikelen met uitleg op de website van Bedrijfsrooster. Hierin hebben ze een verdeling gemaakt in een handleiding voor beginners, gevorderden en expertmodus. Dus afhankelijk van de mogelijkheden die je nodig hebt voor je bedrijf, kun je de juiste handleiding erbij pakken. Dankzij de handleidingen van Bedrijfsrooster fiets je zo door het opstarten met Bedrijfsrooster heen. Het werkt heel intuitief en je komt er snel achter hoe alles werkt. Een van de eerste dingen die je zult doen is medewerkers toevoegen. Dit kan handmatig, maar je kunt werknemers ook in bulk toevoegen, Bedrijfsrooster biedt hierbij de mogelijkheid om gratis import ondersteuning aan te vragen. 

Gebruiksgemak

Een rooster maken met Bedrijfsrooster bespaart echt tijd. Je kunt namelijk in vier makkelijke stappen een rooster aanmaken. Daarbij geeft Bedrijfsrooster ook nog eens suggesties wie je het beste op welke dienst kunt inplannen. Heel handig. Hiervoor moet je wel wat voorwerk hebben gedaan (je moet de functieprofielen van de werknemers hiervoor ingevuld hebben). Daarnaast zie je bij het inplannen ook gelijk de beschikbaarheid van de medewerkers, verlof en verzuim. Hierdoor kun je de beschikbare uren van de medewerkers zo goed mogelijk laten aansluiten op de personeelsbehoefte. 

Helemaal top bij Bedrijfsrooster is de Autopilot. Met een klik op de knop plant de autopilot het personeel in. Hierbij wordt er gelijk rekening gehouden met beschikbaarheid en de uren worden zo goed mogelijk verdeeld. En dat bespaart enorm veel tijd! 

Ook voor de medewerkers werkt Bedrijfsrooster makkelijk. Ook zij ontvangen aan het begin een handleiding waarna zij vervolgens zelf hun uren kunnen invullen. Hierbij is het mogelijk dat de uren hierbij afwijken dan de geplande uren. Heel fijn, want dan hoef je ze alleen te controleren en accorderen. In en uitklokken kan overigens ook via een vingerscan. 

Support

Bedrijfsrooster biedt een prima support. Communicatie gaat prima en wij hebben geen problemen ondervonden bij de support. Online hebben ze een uitgebreide helpdesk met heel veel artikelen waar je de meeste antwoorden op vragen kunt vinden. Het is soms wel even zoeken naar je vraag, maar gelukkig helpt de zoekfunctie daarbij. En staat je vraag er niet tussen dan krijg je via de chat snel een deskundig antwoord. 

Eindoordeel

Bedrijfsrooster is een compleet pakket wanneer het gaat om personeelsplanning. Wat voor ons eruit springt bij Bedrijfsrooster is de mogelijkheid van de Autopilot. Dit bespaart veel tijd en kan rekening houden met allerlei zaken als beschikbaarheid, tijden en wisselende roosters. Bedrijfsrooster is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Bij grote bedrijven of bedrijven met meerdere vestigingen is maatwerk mogelijk. Ook de prijs is goed te doen. Voor de functionaliteiten en de mogelijkheden die ze bieden, bieden ze een goede prijs-kwaliteit verhouden en krijg je absoluut waar voor je geld. 

33 beoordelingen

  100% geverifieerd
8.2
90.9% zou deze app aanbevelen

Bedrijfsrooster reviews

Jasper 19 mei 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Wij zijn fantastisch geholpen met de opstart van het systeem, het was voor ons wel even wennen om met het systeem te werken doordat het zo compleet is maar dat gaat nu prima!

Er wordt bijzonder goed geholpen in deze twee tijd met Corona.
Chantal 23 januari 2009
Ik zou deze app aanbevelen
Ontzettend goed geholpen met het opstarten van Bedrijfsrooster door de helpdesk. Er zijn super veel mogelijkheden en zelfs als je iets wilt dat er nog niet is, denkt Bedrijfsrooster graag met je mee en in oplossingen. Ik ben dan ook super tevreden met deze persoonlijke service en de mooie HR app die we uitgerold hebben voor bij ons team
Ingrid 3 juli 2020
Ik zou deze app aanbevelen
Het is onvoorstelbaar wat bedrijfsrooster teweeg heeft gebracht in onze organisatie.
Door de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden hebben we nu een compleet, bedrijfsbreed rooster samengesteld waardoor we elke medewerker zo effectief mogelijk kunnen inzetten.
Hartelijk dank voor dit geweldig doordachte programma!
Niek 23 november 2010
Ik zou deze app aanbevelen
Ik gebruik inmiddels bedrijfsrooster al jaren voor mijn bedrijf. Er is nog veel meer mogelijk dan ik gebruik, maar de functies die ik gebruik werken prima. En als er dan toch vragen zijn, is de helpdesk zeer bekwaam om mij te helpen.
Ellen 30 november 2011
Ik zou deze app aanbevelen
Praktisch programma, medewerkers hebben online inzicht. Makkelijk in het gebruik. Als verbeterpunt zou ik willen aangeven dat wanneer je in een verlofaanvraag zit dat je dan kunt zien hoe de rest van het rooster eruit ziet. Je ziet nu alleen de verlofaanvraag maar je kunt niet zien hoe de bezetting in voor de rest van de dag is.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products