MoneyMonk

(188)

Je volledige ZZP-administratie onder één dak

Boekhouden | Urenregistratie
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over MoneyMonk

Start 2019 met een goede administratie! All-in-One: Project Management & Online boekhouden! Klanten waarderen ons om onze eenvoud en fantastische support. Je kan met ons mailen, chatten en bellen. Persoonlijk, daar houden we van. Hulp nodig? We helpen je graag op weg. Start gratis!

Platformen

Android iOS Safari Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Urenregistratie
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 10,00

Proefperiode: 30 dagen
30 dagen gratis
Bekijk prijzen

Koppelingen

MoneyMonk heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Bouw7
Bouw7
Urenregistratie, Projectmanagement
Woosa
Woosa
Webwinkel

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Ritten-, project-, offerte- en urenregistratie module inbegrepen in het basispakket
  • Door de integratie tussen de modules en de gekoppelde mobiele app verwerk je je projectadministratie heel efficiënt en overzichtelijk
  • Opstarten is heel eenvoudig, ook voor de beginnende ondernemer met weinig boekhoudkennis
  • Biedt gratis urenregistratie voor één persoon
  • Periodiek factureren inbegrepen in pakket (wel gelimiteerd aan maximum aantal per jaar)
  • Duidelijke prijsstelling
  • iDEAL integratie op factuur inbegrepen

Minpunten

  • Volledig gericht op kleine ondernemers die diensten verlenen. Minder toegespitst op product administraties
  • Er is nog niet met alle gangbare banken een automatische bankkoppeling mogelijk. Het handmatig uploaden van de afschriften gaat echter wel erg snel
  • Urenregistratie is niet mogelijk met behulp van een timer of agenda integratie, maar de mobiele app faciliteert je hierin uitstekend

Opstarten

Aanmaken van een proefaccount word je bij Moneymonk heel gemakkelijk gemaakt door een koppeling met de KvK. De tool is heel intuïtief en overzichtelijk, waardoor je ook als startende ondernemer met weinig boekhoudkennis direct met het uitvoeren van je boekhouding kunt beginnen.

De tool heeft zulke duidelijke aanwijzingen opgenomen, dat je je gegevens moeiteloos invoert. Mocht je toch vragen hebben, is er in de tool een uitgebreide en overzichtelijk support desk met video’s en geschreven handleidingen beschikbaar. Op de website van Moneymonk zijn aanvullend e-books aan te vragen.

Gebruiksgemak

Moneymonk is er volledig op ingericht je projectadministratie te vereenvoudigen en te versnellen. Je boekhouding, ritten-, offerte- en urenregistratie werken in de tool naadloos met elkaar samen. Hierdoor maak je een factuur met één druk op de knop aan. De tool is vanaf de start intuïtief en heeft een strakke vormgeving, waardoor je al snel controle en overzicht ervaart over je boekhouding.

De factuurlayout is professioneel en eenvoudig te personaliseren. Het programma geeft je indien nodig aanwijzingen tijdens het invoeren, waardoor fouten voorkomen worden en je snel verder kunt met het verwerken van je administratie.

Via de mobiele app heb je 24/7 inzicht in de staat van je bedrijf door middel van het uitgebreide financiële dashboard. De app maakt het mogelijk om snel en waar je maar wilt je inkoopfacturen en je uren in te boeken. Er zijn enkele rapportagemogelijkheden: niet heel uitgebreid, maar waarschijnlijk toereikend voor jou als kleine ondernemer.

Support

Door de duidelijke opzet van de tool heb ik de helpdesk niet nodig gehad voor het inrichten van mijn administratie. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de helpdesk met de vraag waarom het programma minder geschikt is voor een product-administratie. Er werd direct opgenomen en de medewerker nam uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van mijn vraag. Hij gaf aan dat ik altijd kan bellen bij vragen en dat ze 5 dagen per week tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar zijn.

Eindoordeel

Moneymonk biedt je als ondernemer alle ondersteuning en alle moderne functionaliteiten die je nodig hebt om binnen een mum van tijd controle en overzicht over je administratie te hebben. De vormgeving en functionaliteiten van Moneymonk sluiten volledig aan op hun doelgroep: de ZZP’er en kleine MKB’er die diensten verlenen.

Het is een volwassen tool en verrassend compleet voor zijn scherpe prijs. De tool is heel intuïtief en zeer geschikt voor de ondernemer met weinig boekhoudkennis die met behulp van een tool in staat wil zijn om zelf zijn boekhouding te voeren.

188 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.8
98.4% zou deze app aanbevelen

MoneyMonk reviews

Arda Nieboer 5 dagen geleden om 12:45
Ik zou deze app aanbevelen
Wat een fantastisch programma. Zelfs ik (chaotisch en totaal geen aanleg en liefde voor administratie) heb nu overzicht en vind het zelfs (best) leuk. Het is makkelijk, overzichtelijk en er is een fantastische helpdesk. Ik kan echt zelf mijn boekhouding doen, inclusief BTW-aangifte. Als je me dat een jaar of wat geleden, verteld had, was ik vol ongeloof in lachen uitgebarsten. En iedereen die mij kent ook.
Olivier Hubar 5 dagen geleden om 12:46
Ik zou deze app aanbevelen
Moneymonk werd mij aangeraden door een andere ZZP-er en ik twijfelde vanwege de branding of het wel iets zou zijn. Ben inmiddels heel enthousiast. Moneymonk blijkt een qua prijs en gebruiksgemak laagdrempelige tool. Dus zonder lle toeters en bellen die andere softwarepakketten duur en ingewikkeld maken. Maar ruimschoots voldoende voor - in dit geval een advocaat-ZZP-er. Uren schrijven, factureren, incasseren, kosten inboeken, BTW opgave doen, inzicht in je cijfers: alles is een fluitje van een cent. De features die ik zelf mis (zoals opdrachtbevestiging: Moneymonk kent alleen de offerte) is een workaround voor en dat werkt goed. Supermakkelijk in gebruik, ook de app op de telefoon kan alle dingen die je onderweg nodig hebt. Groot pluspunt tov andere partijen is verder de helpdesk die telefonisch en zonder wachttijd gewoon beschikbaar is. Daarmee ben met name bij de start snel op weg geholpen. En het feit dat bonnetjes gratis ingescand worden is natuurlijk kostenefficient. Het pakket wordt telkens gepdatet met nieuwe features nav input van gebruikers. Erg fijn. Relevant om te weten is dat ook dit software pakket wordt aangeboden door een IT-bedrijf; de helpdesk is er dus voornamelijk voor technische vragen; fiscaliteiten kent men overigens wel zij het op hoofdlijnen; voor de details moet je dus even googlen of je accountant/fiscalist bellen.
Dennis van der Laan 5 dagen geleden om 12:45
Ik zou deze app aanbevelen
Programma is overzichtelijk en heeft een goede opstart-service. Alles wat ik nodig heb voor mijn administratie zit in dit pakket. Uren registreren is nog nooit zo makkelijk geweest. MoneyMonk maakt boekhouden leuk voor mij!
Sanne Wisselink 5 dagen geleden om 12:45
Ik zou deze app aanbevelen
Snelle, uitgebreide en persoonlijke antwoorden op specifieke hulpvragen. Top, beter kan niet.
Tica Peeman 5 dagen geleden om 09:36
Ik zou deze app aanbevelen
Superfijn programma. Mooi vormgegeven, overzichtelijk en hele goede helpdesk die snel inspeelt op vragen en suggesties. Dikke aanrader!!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products