screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk
screenshot MoneyMonk

Vragen over MoneyMonk?

Heb je vragen over MoneyMonk? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over MoneyMonk

Start 2018 met een goede administratie! Klanten waarderen ons om onze eenvoud en fantastische support. Je kan met ons mailen, chatten en bellen. Persoonlijk, daar houden we van. Hulp nodig? We helpen je graag op weg. TIP: lees hieronder ook de reviews van onze klanten, daar zijn we namelijk best trots op :-)

Functionaliteiten

Boekhouden

BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Mobiele app beschikbaar
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Urenregistratie
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 10,00

Proefperiode:
30 dagen gratis
Bekijk prijzen

Koppelingen

MoneyMonk heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Bouw7
Bouw7
Urenregistratie, Projectmanagement
appwiki
CRM
Woosa
Woosa
Webwinkel

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Ritten-, project-, offerte- en urenregistratie module inbegrepen in het basispakket
  • Door de integratie tussen de modules en de gekoppelde mobiele app verwerk je je projectadministratie heel efficiënt en overzichtelijk
  • Opstarten is heel eenvoudig, ook voor de beginnende ondernemer met weinig boekhoudkennis
  • Biedt gratis urenregistratie voor één persoon
  • Periodiek factureren inbegrepen in pakket (wel gelimiteerd aan maximum aantal per jaar)
  • Duidelijke prijsstelling
  • iDEAL integratie op factuur inbegrepen

Minpunten

  • Volledig gericht op kleine ondernemers die diensten verlenen. Minder toegespitst op product administraties
  • Er is nog niet met alle gangbare banken een automatische bankkoppeling mogelijk. Het handmatig uploaden van de afschriften gaat echter wel erg snel
  • Urenregistratie is niet mogelijk met behulp van een timer of agenda integratie, maar de mobiele app faciliteert je hierin uitstekend

Opstarten

Aanmaken van een proefaccount word je bij Moneymonk heel gemakkelijk gemaakt door een koppeling met de KvK. De tool is heel intuïtief en overzichtelijk, waardoor je ook als startende ondernemer met weinig boekhoudkennis direct met het uitvoeren van je boekhouding kunt beginnen. De tool heeft zulke duidelijke aanwijzingen opgenomen, dat je je gegevens moeiteloos invoert. Mocht je toch vragen hebben, is er in de tool een uitgebreide en overzichtelijk support desk met video’s en geschreven handleidingen beschikbaar. Op de website van Moneymonk zijn aanvullend e-books aan te vragen.

Gebruiksgemak

Moneymonk is er volledig op ingericht je projectadministratie te vereenvoudigen en te versnellen. Je boekhouding, ritten-, offerte- en urenregistratie werken in de tool naadloos met elkaar samen. Hierdoor maak je een factuur met één druk op de knop aan. De tool is vanaf de start intuïtief en heeft een strakke vormgeving, waardoor je al snel controle en overzicht ervaart over je boekhouding. De factuurlayout is professioneel en eenvoudig te personaliseren. Het programma geeft je indien nodig aanwijzingen tijdens het invoeren, waardoor fouten voorkomen worden en je snel verder kunt met het verwerken van je administratie. Via de mobiele app heb je 24/7 inzicht in de staat van je bedrijf door middel van het uitgebreide financiële dashboard. De app maakt het mogelijk om snel en waar je maar wilt je inkoopfacturen en je uren in te boeken. Er zijn enkele rapportagemogelijkheden: niet heel uitgebreid, maar waarschijnlijk toereikend voor jou als kleine ondernemer.

Support

Door de duidelijke opzet van de tool heb ik de helpdesk niet nodig gehad voor het inrichten van mijn administratie. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de helpdesk met de vraag waarom het programma minder geschikt is voor een product-administratie. Er werd direct opgenomen en de medewerker nam uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van mijn vraag. Hij gaf aan dat ik altijd kan bellen bij vragen en dat ze 5 dagen per week tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar zijn.

Eindoordeel

Moneymonk biedt je als ondernemer alle ondersteuning en alle moderne functionaliteiten die je nodig hebt om binnen een mum van tijd controle en overzicht over je administratie te hebben. De vormgeving en functionaliteiten van Moneymonk sluiten volledig aan op hun doelgroep: de ZZP’er en kleine MKB’er die diensten verlenen. Het is een volwassen tool en verrassend compleet voor zijn scherpe prijs. De tool is heel intuïtief en zeer geschikt voor de ondernemer met weinig boekhoudkennis die met behulp van een tool in staat wil zijn om zelf zijn boekhouding te voeren.

101 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.8
97% zou deze app aanbevelen

MoneyMonk reviews

Theo Ranzijn Gisteren om 12:12
Ik zou deze app aanbevelen
heel erg duidelijk
Tjeerd van-der-Velde 8 dagen geleden om 15:47
Ik zou deze app aanbevelen
No nonsens boekhouding, met een gedreven team achter het product, dat doorontwikkeld en het product van deze tijd maakt. Ik raad Moneymonk van harte aan!
Hilda jonkman 9 dagen geleden om 11:46
Ik zou deze app aanbevelen
ik wou dat ik MoneyMonk jaren eerder had ontdekt! Wat een stress neemt het bij me weg. MoneyMonk maakt boekhouden zo simpel en visueel dat ik eindelijk inzicht krijg in niet alleen mijn eigen boekhouding maar ook in boekhouden zelf.Nu heb ik inzicht en overzicht op mijn boekhouding. Geen gedoe met mappen en facturen uitprinten versturen en bewaren en niet te vergeten die ellendige bonnetjes die ik achteraf toch weer miste. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen zeggen, maar het is helemaal niet moeilijk en zelfs begin ik het stiekum leuk te vinden om alles te blijven inboeken.Wat een rust in mijn hooft om te weten dat ik niet meer achter de feiten aan hoeft te hobbelen maar juist meer kan plannen en sturen wat betreft mijn inkomsten en uitgaven!Dikke 10!!!
Annette Drenth - van Dijken 7 januari 2019 om 20:26
Ik zou deze app aanbevelen
Nu sinds een paar jaar MoneyMonk in gebruik. Ik vind hem ideaal je kunt er alles in kwijt. En je krijgt zo makkelijk overzicht over je financin.Als er toch iets aan de hand is of ik kan iets niet weer vinden, dan heb ik de oplossing binnen no-time. Goed bereikbaar dus! Ik ben erg goed te spreken over dit boekhoudprogramma.
Leonie Haas 3 januari 2019 om 22:48
Ik zou deze app aanbevelen
eenvoudig, overzichtelijk, scheelt mij echt tijd in mijn administratie, mooie inzichten en rapportages en professioneel uitziende facturen en offertes.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products