Speedbooks

Rapportage

Over Speedbooks

Speedbooks is gestart vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Het voordeel dat ondernemers halen uit betaalbare en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages is het meest belangrijk voor Speedbooks. Ze leveren aan kleine en grote ondernemers en accountants- en administratiekantoren.

Functionaliteiten
Prijzen

Rapportage

vanaf € 55,25

Proefperiode: 14 dagen

Koppelingen

Speedbooks heeft automatische koppelingen met de volgende software:

e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+10)
Asperion
Asperion
Boekhouden
Accountancy- & Software Gemak
Accountancy- & Software Gemak
Boekhouden, ERP (NL), Facturatie (+5)
SnelStart
SnelStart
Boekhouden, Facturatie, Kassa (+6)
InformerOnline
InformerOnline
Boekhouden, Facturatie

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products