Bessy.

Field Service Automation

Werkbonnen | Planning

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Bessy.

Bessy. staat voor simpelheid en zo min mogelijk administratieve rompslomp. Wij doen er alles aan om de werkdag van de binnen- en buitendienst zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Laat je buitendienst slimmer en eenvoudiger werken. Bessy. is slim en intuïtief, maak die optimale planning, digitale werkbonnen, urenregistratie en nog veel meer.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Werkbonnen

Mobiele app beschikbaar

Planning

Mobiele app beschikbaar
Urenregistratie
Samenwerken met klant
Prijzen

Werkbonnen

maandelijks € 34,00

Proefperiode: 30 dagen

Bekijk prijzen

Planning

maandelijks € 34,00

Proefperiode: 14 dagen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products