Pingcloud

Voor de horeca, door de horeca

Kassa | Planning
screenshot Pingcloud
screenshot Pingcloud
screenshot Pingcloud
screenshot Pingcloud
screenshot Pingcloud

Over Pingcloud

PingCloud is een groeiend platform dat software ontwikkeld voor de horeca. Ons kassasysteem hebben we gekoppeld aan ons rooster en reserveringen systeem. Naast dat onze software ijzersterk is, bieden we het abonnement interessant aan. Dit is namelijk berekend op een dag tarief. Bent u dicht? Dan betaald u niet. Wel zo eerlijk toch?

Functionaliteiten
Prijzen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products