HubSpot

Inbound Marketing, Sales, and Service Software

Marketing automation | Sales

Vragen over HubSpot?

Heb je vragen over HubSpot? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over HubSpot

HubSpot beschikt over marketing, sales en service software om jouw bedrijf te laten groeien. Met de verschillende tools samen heb je alles voor het organiseren, volgen en bouwen van betere relaties met leads en klanten. HubSpot biedt tevens een gratis versie welke je verder kunt upgraden. Via HubSpot Academy heb je toegang tot gratis trainingen.

Functionaliteiten
Prijzen

Marketing automation

vanaf

Proefperiode:
Gratis pakket beschikbaar

Sales

vanaf

Proefperiode:

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products