CASH

Automatisch boekhouden tot ERP

Boekhouden | Salarisadministratie
screenshot CASH
screenshot CASH
CASH Video

Over CASH

Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt. Hierdoor is uw boekhouding altijd up-to-date en heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste cijfers. CASH: al ruim 35 jaar bedrijfssoftware voor elk soort onderneming.

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Betalingsherinnering opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Scan & herken
Vreemde valuta
Bankkoppeling
Bankafschriften importeren
Urenregistratie
CRM systeem
Kassasysteem
Voorraadbeheer
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 32,50

Proefperiode: 30 dagen
1 maand gratis proberen & plan een online demo in!

Koppelingen

CASH heeft automatische koppelingen met de volgende software:

BizzCloud
BizzCloud
Boekhouden, Facturatie, CRM (NL) (+2)
ING
ING
ABN AMRO
ABN AMRO
Bunq
Bunq
Knab
Knab
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+3)
Rabobank
Rabobank
DizzyData
DizzyData
Scan en herken
TimeChimp
TimeChimp
Urenregistratie, Projectmanagement, Rittenregistratie (+2)
LIFT Software
LIFT Software
Projectmanagement, Facturatie, Urenregistratie (+1)
Yoobi
Yoobi
Facturatie, Urenregistratie, CRM (NL) (+5)
Bizcuit
Bizcuit
Boekhouden, Bonnetjes, Scan en herken (+1)
Speedbooks
Speedbooks
Rapportage, Boekhouden

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Voor alle branches en soorten bedrijven passende modules te activeren
  • Zeer compleet pakket qua functionaliteiten
  • Er is een Engelstalige versie beschikbaar
  • Koppeling mogelijk met alle banken inclusief Bunq en Knab

Minpunten

  • Geen onbeperkte opslag aan gegevens inbegrepen in abonnement: kosten kunnen oplopen tot 100 euro per maand
  • Technisch pakket, waardoor minder geschikt voor de kleine ondernemer die zelfstandig zijn boekhouding wil voeren

Opstarten

Cash biedt je als ondernemer met een midden- tot grootbedrijf alle mogelijkheden om je bedrijfsprocessen verregaand te automatiseren. Opstarten in Cash vereist een investering, gezien het in zijn opzet een traditionele tool is en er vele functionaliteiten zijn. Cash biedt hiervoor vele support mogelijkheden zoals een gratis cursus, een online demo, een uitgebreide kennisbank en vele instructievideo’s.

Cash zelfstandig inrichten met behulp van de handleidingen en video’s zal zonder voorkennis van Cash tijdrovend zijn, zelfs voor iemand met al enige boekhoudkundige ervaring. Een begeleide demo volgen, of je laten begeleiden door je financial, is dan ook zeker aan te raden bij het opstarten.

Voor ZZP’ers en klein bedrijf biedt Cash tegenwoordig een gestripte versie, Cash Compact. Deze is echter nog niet voldoende toegerust op de kleine ondernemer die zelfstandig zijn boekhouding wil voeren. Er zijn geen aanwijzingen opgenomen in de tool zelf, de velden zijn technisch en de handleidingen niet voldoende compleet om je volledig bij de hand te nemen. Opstarten in Cash zal een aanzienlijke investering zijn terwijl de tool qua prijs en functionaliteit wellicht overpowered is voor je.

Gebruiksgemak

Cash is een technisch opgezet boekhoudprogramma, met een zakelijke en traditionele interface. De tool wordt ook veel gebruikt door accountantskantoren en bevat daarom veel financiële terminologie. Het is een zeer complete tool, waarin je naar keus een ERP samenstelt met een productie-, handels-, CRM-, uren- en lonen module.

Alle moderne functionaliteiten zijn aanwezig in Cash en er zijn talloze koppelingen mogelijk. Hierdoor is verregaande automatisering van je bedrijfsprocessen mogelijk. Het is een tool waarin je moet investeren om ervan te kunnen profiteren, maar daarna werkt hij voor jou.

Er zijn handige functies toegevoegd voor jou als ondernemer. Zo is er een mobiele app, waarmee je het inboeken van je inkoopfacturen en uren kan versnellen. Ook zijn er vele overzichtelijke standaard rapportages, zoals tabellen waarin je je maandomzet kan vergelijken met andere periodes.

Support

De telefonische helpdesk is dagelijks tijdens werkuren heel goed bereikbaar. De medewerkers zijn klantvriendelijk en vakbekwaam. Ik heb de helpdesk benaderd met een vraag over de verschillende modules van Cash en de support mogelijkheden. De medewerker had verstand van zaken en dacht actief met me mee.

Eindoordeel

Cash is een technisch ingestoken tool met een traditionele interface, maar met hele moderne mogelijkheden. Met Cash kan je je administratie verregaand automatiseren. Het biedt het midden- en grootbedrijf de mogelijkheid tot een modulair op te bouwen ERP, met een productie-, handels-, CRM-, uren- en lonen module. Ook zijn er talloze koppelingen mogelijk. Speciaal voor het gebruiksgemak van jou als ondernemer is er een mobiele app en zijn er mooie rapportage functies. Zo werk je efficiënt samen met je financials.

Opstarten in de tool kost tijd. Door de veelheid aan functies en de traditionele interface moet je bekendheid met het systeem krijgen om erin aan de slag te kunnen. Wel zijn er talloze support mogelijkheden. Cash komt door de talloze functionaliteiten wel met een prijskaartje, maar deze is in verhouding met andere online ERP-systemen.

Voor jou als ZZP’er of klein bedrijf met een standaard boekhouding kan de investering, zowel in opstarttijd als in abonnementsgeld, te groot zijn. Er zijn andere pakketten die beter geschikt zijn voor jou als kleine ondernemer.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products