JAN

Over JAN

JAN© beschikt over een online app op je smartphone voor het scannen en herkennen van bonnen en facturen. Door een foto te nemen van je bonnen en facturen kun je deze rechtstreeks opnemen in je administratie. Als je de facturen al digitaal hebt, kun je ze ook automatisch laten verwerken. Het bewaren van fysieke bonnen en facturen is niet meer nodig. De scan- en herkensoftware herkent bij welke leverancier/afnemer de factuur vandaan komt en geeft direct een voorstel op welke grootboekrekening dit geboekt moet worden. Met de JAN© Online app is je administratie altijd up-to-date en compleet. Het levert je niet alleen tijdsbesparing op, maar geeft je ook volledig inzicht in je cijfers. Zo zorg je voor een vlekkeloze administratie.

Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products