Foodware 365

Schouw Informatisering

ERP

Over Foodware 365

Dankzij meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring in de Food en IT is Foodware 365 (merknaam van Schouw Informatisering) tot stand gekomen, ontwikkeld op het Dynamics 365 platform van Microsoft. Inmiddels hebben we 300+ tevreden klanten wereldwijd die dagelijks gebruik maken van onze food specifieke software oplossing.

Functionaliteiten
Prijzen

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products