Act-On

Marketing Made Personal

Marketing automation

Over Act-On

Act-On richt zich op marketing automation software. Met het marketing platform van Act-On ontwikkel en automatiseer je persoonlijke content. Het open systeem maakt het eenvoudig bestaande tools te integreren. Act-On heeft producten voor inbound en outbound marketing en beschikt over verschillende rapporten om resultaten zichtbaar te maken.

Functionaliteiten
Prijzen

Marketing automation

vanaf € 875,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products