1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is een kassasysteem?

Wat is een kassasysteem?

Een kassasysteem is een systeem, programma of software waar de kassa op draait. Er zijn veel verschillende leveranciers die kassasystemen leveren. Elk kassasysteem heeft unieke eigenschappen. Zo is het ene kassasysteem gericht op de koppeling met een webshop en weer een andere kassasysteem voor horeca of een kassasysteem voor retail. Lees de blog voor meer informatie over payment service providers.

Benieuwd welk kassysteem het beste bij jou past? 

Met onze gratis keuzehulp ontvang je in een paar eenvoudige stappen een persoonlijke top 3 met online kassasystemen.

Download gratis

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products