1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is Google Analytics?

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een dienst van Google om verschillende statistieken van één of meerdere websites, apps of webshops te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van Google Analytics is om de webmaster te voorzien van informatie over onder andere de paginaweergaven, bezoekersstromen, verkeersbronnen, bouncepercentages, de gemiddelde tijd die een bezoeker doorbrengt op een bepaalde pagina en nog veel meer interessante statistieken. Aan de hand van deze informatie kan de webmaster delen van een website, app of webshop aanpassen of zelfs eventuele reclamecampagnes aanpassen. Google Analytics is nauw verbonden met Google AdWords, op die manier is het voor een webmaster gemakkelijk om reclamecampagnes te beheren en optimaliseren.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products