Wat is social media?

Social media is een verzamelnaam voor alle online platformen waar informatie met gebruikers gedeeld kan worden op een vaak leuke en gebruiksvriendelijke manier. Er komt geen redactie aan te pas. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst, maar ook foto's, video's en muziek.

Social media als marketingtool

Social media zijn de belangrijkste online platformen om te socialiseren met je omgeving door middel van de interactie- en dialoogmogelijkheden. Bekende social mediaplatformen zijn Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en LinkedIn. Social media is niet alleen een manier om te communcieren tussen individuen, je kunt social media ook inzetten als marketingmiddel om jouw klanten te bereiken.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Waarom kiezen voor social media?

Social media zijn een goede manier om jouw klant te bereiken. Je kunt bezoekers op een laagdrempelige manier informeren en ze naar jouw webshop begeleiden. Bovendien is het gratis. Maar aanwezig zijn op social media betekent ook een rechtstreekse, persoonlijke en snelle interactie met je klanten.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je social media? Lees dan dit artikel over hoe je social media kunt inzetten als marktingtool.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products