1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is one-page checkout?

Wat is one-page checkout?

One-page checkout is de afrekenpagina in een webwinkel. Op deze pagina staat bijvoorbeeld vermeld om welke producten het gaat, hoe de producten verstuurd moeten worden en waar naartoe. Ook staat op deze pagina de bank waarmee betaald gaat worden en de daadwerkelijke afrekenknop. Op deze manier is het heel overzichtelijk en hoeft de klant niet door tal van pagina's te klikken voor hij kan afrekenen via de online kassa. Het tegenovergestelde van one-page checkout is multi-step checkout. Lees hier alles over een payment service provider.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products