Wat is Eyetracking?

Eyetracking is een methode om de effectiviteit, efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid van een website te onderzoeken. Bij een eyetracking onderzoek wordt er door middel van speciale apparatuur gemeten welke onderdelen van verschillende webpagina's worden bekeken, voor hoe lang en waar op wordt geklikt.

Een eyetracking onderzoek kan veel informatie geven over de gebruiksvriendelijkheid van een website en de manier waarop bezoekers bepaalde informatie opzoeken. De onderzoeksresultaten zijn bruikbaar om een website te verbeteren of om een nieuwe vormgeving te testen. Daarnaast wordt eyetracking ook gebruikt om bijvoorbeeld de leesbaarheid van een tekst of de effectiviteit van een advertentie te onderzoeken.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products