1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is customer feedback?

Wat is customer feedback?

Customer feedback zijn de signalen van klanten die te relateren zijn aan hun persoonlijke waardering betreft een afgenomen product of dienst. Customer feedback, ook wel klantfeedback, helpt om inzicht te verkrijgen in de kwaliteit of prestaties van producten en diensten. Doel hiervan is het optimaliseren van de klantervaring door continue verbeteringen door te voeren.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products