1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is internet marketing?

Wat is internet marketing?

Internet marketing is de verzamelnaam van alle marketingactiviteiten op het internet. Andere termen die hier veel voor gebruikt worden zijn online marketing en e-marketing. Zoals traditionele marketing is online marketing enorm breed. Een aantal belangrijke onderdelen van online marketing zijn:

Waarom internet marketing?

Doordat het internet steeds belangrijker is in de samenleving, wordt internet marketing ook steeds belangrijker. Ten opzichte van de traditionele marketing heeft internet marketing een aantal duidelijke voordelen:

  • Internet marketing is over het algemeen goedkoper dan de traditionele vormen
  • Het is gemakkelijk om resultaten van online marketing activiteiten te meten, met traditionele vormen is dit een stuk lastiger
  • Wanneer er een advertentie in de krant geplaatst wordt, is dit voor iedereen hetzelfde. Via het internet is het mogelijk om gepersonaliseerde reclame uitingen te voeren, gericht op de interesses van een individu
  • Adverteren via het internet geeft de mogelijkheid om een zeer specifieke groep consumenten te bereiken. Een advertentie in de krant zal ook mensen bereiken die hier bij voorbaat al geen interesse in hebben

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products