Wat is HTML?

HTML (Hyper Text Markup Language) is een opmaaktaal. Vaak wordt gedacht dat HTML een programmeertaal is, maar het is niets meer dan een opmaaktaal die opbouw en structuur aangeeft in teksten. HTML vertelt de webbrowser door middel van HTML tags hoe de webpagina weergegeven moet worden. Daarna kan CSS worden gebruikt om de tekst van verdere vormgeving te voorzien. Door middel van HTML kan een bezoeker sneller op een website navigeren en de informatie op een bepaalde pagina eenvoudig en snel lezen. HTML is gemakkelijk te leren en met een paar HTML basisvaardigheden kun je al snel professionele websites inrichten.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products