Wat zijn keywords?

Keywords zijn zoektermen die je gebruikt in een zoekmachine. Dit kan één woord zijn, maar meerdere woorden zijn ook mogelijk. Websites kunnen hun pagina's aanpassen op deze zoektermen om ervoor te zorgen dat ze goed gevonden worden in zoekmachines.

Welke type keywords zijn er?

Short-tail keyword: een keyword of een kleine combinatie van enkele keywords. Dit zijn voornamelijk de veelgebruikte en algemene keywords. Wanneer je bij het zoeken naar een boekhoudprogramma de keywords boekhoudprogramma of 'beste boekhoudprogramma' gebruikt, zijn dit short-tail keywords.

Long-tail keywords: Dit is een combinatie van meerdere keywords. Dit zijn vaak zoektermen waar minder vaak op gezocht wordt omdat ze heel specifiek zijn. Wanneer je bij het zoeken naar een boekhoudprogramma de keywords 'boekhoudprogramma geschikt voor een zzp'er' gebruikt, is dit een long-tail keyword. Omdat dit zo specifiek is zal je met het gebruik van long-tail keywords minder bezoekers op de website krijgen. De gebruikers die via de long-tail keywords op je pagina terechtkomen zullen hier wel langer blijven, omdat de pagina dan vaker precies de inhoud heeft waarna ze zochten.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products