Wat is RSS?

RSS (Really Simple Syndication) is een manier om gemakkelijk op de hoogte te blijven van nieuws op je favoriete websites. RSS is bedacht om je de zoektocht naar artikelen en blogs op je favoriete websites te besparen. In plaats van zelf op zoek te gaan, kun je daarvoor de RSS reader voor inschakelen. De RSS reader houdt bij welke artikelen je al wel of nog niet hebt gelezen. Je kan dan direct zien welke artikelen nieuw zijn toegevoegd. Er is vaak een preview te lezen van het artikel, maar voordat je het gehele artikel kan lezen moet je geabonneerd zijn op RSS-feed. Deze RSS-feed wordt aangegeven met een oranje icoontje. Door dit icoontje is ook snel duidelijk welke websites gebruik maken van RSS-voorzieningen en welke websites niet.

Lees hier wat je moet weten om een webshop te starten? Vergelijk verschillende softwareprogramma's en start vandaag nog!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products