1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is een webshop keurmerk?

Wat is een webshop keurmerk?

Een webshop keurmerk is een keurmerk die aangeeft dat een webshop betrouwbaar is en garant staat voor een bepaalde service. Er zijn tegenwoordig steeds meer webshops in omloop en veel van deze webshops zijn in het bezit van een webshop keurmerk. Om als webshop eigenaar één van de vele keurmerken te bemachtigen, moet je webshop aan een aantal voorwaarden voldoen. De twee bekendste webshop keurmerken zijn Thuiswinkel Waarborg en Webshop keurmerk. Lees de blog voor meer informatie over het Thuiswinkel Waarborg voor jouw webshop.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products