Wat is Connected store?

Connected store is de stap die komt na omnichannel. Waar de focus van veel winkeliers voorheen lag op het versterken van de fysieke winkel met behulp van een webshop of andersom, is bij Connected Store de vraag welke stap de volgende moet zijn. Bij Connected Store staat daarom de vraag centraal: 'Hoe zorg je dat je altijd in staat bent om op de wens van de klant in te spelen?'

Bij Connected Store is er een verbintenis tussen online en offline voor een optimale verkoop. Zowel offline als online wordt er data verzameld in een een gezamenlijke database, meestal in de cloud, gezet. Omdat je op de hoogte bent van de interesses van je klanten, kun je personaliseren, trends volgen en inspelen op de actualiteiten. Bij Connected Store draait het zoveel mogelijk om de beleving van de klant. Voorraadbeheer bijvoorbeeld speel hierbij een belangrijke rol.

Dat betekent dat de beleving ook in de fysieke winkel optimaal verzorgd moet worden. Hierbij worden moderne technische technieken gebruikt, zoals het managen van de rijen voor de kassa door middel van gewichtsensoren.

Rating:
Reviews: 346
Webwinkel
Rating:
Reviews: 39
Webwinkel
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Webwinkel
Products