Connected store is de stap die komt na omnichannel. Waar de focus van veel winkeliers voorheen lag op het versterken van de fysieke winkel met behulp van een webshop of andersom, is bij Connected Store de vraag welke stap de volgende moet zijn. Bij Connected Store staat daarom de vraag centraal: 'Hoe zorg je dat je altijd in staat bent om op de wens van de klant in te spelen?'

Bij Connected Store is er een verbintenis tussen online en offline voor een optimale verkoop. Zowel offline als online wordt er data verzameld in een een gezamenlijke database, meestal in de cloud, gezet. Omdat je op de hoogte bent van de interesses van je klanten, kun je personaliseren, trends volgen en inspelen op de actualiteiten. Bij Connected Store draait het zoveel mogelijk om de beleving van de klant. Voorraadbeheer bijvoorbeeld speel hierbij een belangrijke rol.

Dat betekent dat de beleving ook in de fysieke winkel optimaal verzorgd moet worden. Hierbij worden moderne technische technieken gebruikt, zoals het managen van de rijen voor de kassa door middel van gewichtsensoren.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products