1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is Google Shopping?

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een dienst van Google met als doel potentiële klanten en webshops dichter bij elkaar te brengen. Google Shopping is een vergelijkingsplatform van Google, dat vergelijkbaar is met Beslist.nl en Bol.com. Het is voor webshop beheerders een eenvoudige en snelle manier om meer potentiële klanten naar hun eigen webshop te trekken. Voor klanten is het mogelijk om binnen Google Shopping op een gemakkelijke manier verschillende producten met elkaar te vergelijken. Heb je een product gevonden en daarop geklikt? Dan wordt je direct doorverwezen naar de webshop waar het product verkrijgbaar is. Met een Google Merchant Center account kun je je producten uploaden naar Google Shopping. Google Shopping advertenties kun je beheersen vanuit Google AdWords.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products