Wat is HTTP?

HTTP (HyperText Transport Protocol) is een techniek die wordt gebruikt om informatie te versturen over het gehele internet. Met HTTP wordt de communicatie tussen webbrowser en webserver tot stand gebracht. Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van HTTPS. Dit staat voor HyperText Transport Protocol Sercure. Bij het gebruik van HTTPS wordt verstuurde data beveiligd en zijn de gegevens niet te achterhalen.

Zelf een webshop maken of laten bouwen? Lees het in de blog. Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products