Wat is een blog?

Een blog (weblog) is een soort van website of een onderdeel van de een website waar dagelijks of wekelijks nieuwe berichten op verschijnen (ook wel blogposts genoemd). In de meeste gevallen kunnen lezers een reactie plaatsen en stimuleer je daarmee de interactie met bezoekers. Het grote verschil met een gewone website is dat de homepage geen statische pagina is, maar een overzicht van de geplaatste blogs. Het overzicht wordt continue geüpdatet en de meest recente blog staat dus bovenaan. Wil je een blog mogelijkheid bij je webshop? Let er dan goed op welke webshop software je kiest, niet in alle gevallen biedt webshop software ook de mogelijkheid om blogs te plaatsen. Dit is vaak een aparte functie die niet door elk pakket wordt ondersteund.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products