Wat is conversie?

Conversie is het omzetten van het aantal websitebezoeken naar een bepaald doel, ook wel het conversiedoel genoemd. Dit conversiedoel wordt doorgaans uitgedrukt in een percentage, het conversiepercentage, van de bezoekers die uiteindelijk overgaan tot het conversiedoel. Er is sprake van conversie bij een webshop als er bijvoorbeeld een bestelling wordt geplaatst of een betaling wordt voldaan. Daarnaast is het op de website aanmelden voor een nieuwsbrief of het registreren van een account ook een conversie

Webshop beginnen? Vergelijk verschillende webwinkel software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products