Wat is een KPI?

Een KPI (key performance indicator, in het Nederlands: kritieke prestatie indicator), is een variabele om de prestaties van een bedrijf in het algemeen of van een bepaalde campagne te meten. KPI's maken de voortgang en het succes van de belangrijkste lange termijn doelen inzichtelijk. Veel organisaties hebben informatie beschikbaar over het eigen functioneren, maar de KPI's zorgen daarbij voor een meetbaar en hanteerbaar beeld op basis van statistieken. KPI's worden ook wel kengetallen genoemd.

Webshop starten? Lees de blog voor het kiezen van de beste webshop software. Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products