1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is een design template?

Wat is een design template?

Een design template is een vooraf ingerichte webpagina die als plugin kan worden gebruikt voor jouw webshop. Dit kunnen ook een aantal HTML-webpagina's zijn. Hier kan je vervolgens je eigen content en afbeeldingen aan toevoegen en zo je eigen website creëren. De meeste design templates zijn ingericht met HTML en CSS. Deze design templates maken het voor iedereen toegankelijk om een eenvoudig een webshop te bouwen.

Ben je niet bekend met HTML en CSS, dan zijn er genoeg professionals en web developers die je hiermee kunnen helpen. Veel web developers en designers gebruiken ook deze design templates als basis om webshop te bouwen voor zowel eigen gebruik als voor klanten.

De voordelen design template

  • Je kunt snel aan de slag
  • Weinig tot geen kennis nodig van HTML of CSS

De nadelen van design template

  • Je kunt jouw webshop niet geheel naar eigen smaak inrichten
  • Je hebt geen uniek ontwerp

Wil je weten wanneer je het beste voor een template desgin kunt kiezen? Bekijk dan deze video:

Geheel eigen design

Je kunt ook kiezen om jouw webshop helemaal zelf in te richten en een geheel eigen design te geven. Lees in dit artikel alles over een webshop in geheel eigen design.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products