1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is responsive design?

Wat is responsive design?

Responsive design is een design dat er voor zorgt dat alle content op een website optimaal worden weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten. Daarbij kan gedacht worden aan afbeeldingen, teksten, video's, etc. Op een desktop wordt de website in volledige breedte getoond, maar op een smartphone past het design zich grafisch aan zodat de inhoud nog steeds optimaal wordt weergegeven. Met een responsive design zorg je ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten zodat de website of webshop optimaal wordt weergegeven.

Een webshop starten? Vergelijk verschillende softwareprogramma's en start vandaag nog!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products