Wat is PHP?

PHP (Hypertext Preprocessor) is een scripttaal en wordt vaak in plaats van of naast HTML gebruikt. Het is bedoeld om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Met PHP, eerder afgekort voor Personal Home Page, heb je meer mogelijkheden dan met het HTML. Met PHP kan je bijvoorbeeld een inlogsysteem, een forum of een gastenboek maken voor op je website. Met het gebruik van PHP wordt de code omgezet naar HTML en vervolgens voor webbezoekers zichtbaar in de browser. Als je wilt werken met PHP en zelf scripts wilt gaan maken, kun je het beste een eigen webserver installeren. Het nadeel hiervan is dat wanneer je computer uit staat er geen bezoekers op de website kunnen komen. Hiervoor moet je computer dus aanstaan. Een goed alternatief is het afnemen van een hostingpakket bij een webhoster. Hiermee ben je altijd online en kunnen de bezoekers binnenstromen op je website.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products