1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Waarom reviews over producten gebruiken?

Waarom reviews over producten gebruiken?

Reviews geven jouw bezoekers een vollediger beeld over jouw product. Bezoekers krijgen een waarheidsgetrouw beeld wanneer ze een review lezen over een product waar een andere gebruiker een oordeel over velt. Onafhankelijke reviews geven dus een eerlijk en betrouwbaar beeld over een product. Dit zorgt voor meer vertrouwen bij bezoekers.

Externe sites

Meestal worden de reviews gegeven via een externe review site (zoals Kiyoh of The Feedback Company). Deze reviews kunnen niet zomaar worden verwijderd, waardoor negatieve reviews blijven staan. Ook dit zorgt voor een betrouwbaarheid en vertrouwen bij de bezoeker.

Betrouwbaarheid

Hoe meer reviews over een product, hoe beter. Ook dienen de reviews up-to-date te zijn. Een negatieve review hoeft niet per se slecht te zijn. Ook negatieve reviews geven een betrouwbaar beeld van een product. Sterker: bezoekers vertrouwen reviews niet als deze alleen maar positief zijn.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products