Wat is een URL?

URL (Uniform Resource Locator) is het adres van een website. Het is een link die aangeeft waar bepaalde informatie staat op een website staat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een blog, een afbeelding of een bestand. Elke pagina op het web heeft een andere URL. De betreffende informatie kan op het internet worden gevonden door de URL in de adresbalk van een browser te typen, te kopiëren of door een hyperlink aan te klikken. Wanneer je het adres in typt in een internetbrowser word je automatisch doorgeschakeld naar de desbetreffende webpagina.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products