Wat is dataverkeer?

Dataverkeer is het uitwisselen van informatie op het internet. Deze uitwisseling ontstaat op het moment dat iemand je website bezoekt. De gegevens van wat deze bezoeker allemaal bekijkt en/of aanklinkt worden opgeslagen. Daarnaast is er ook sprake van dataverkeer bij het versturen van e-mails en alle andere internet activiteiten op een website. Bij ieder hosting pakket dat je aanschaft zit een bepaald limiet aan het dataverkeer. Hierbij wordt gekeken naar de hoeveelheid data die een website verzendt en ontvangt. Bij dataverkeer wordt vaak gesproken over het aantal GB's, MB's of KB's. Bijvoorbeeld: Wanneer je een bestand op je website hebt staan van 5 MB en deze wordt 100 keer gedownload, dan heb je dus uiteindelijk 500 MB aan dataverkeer verbruikt.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products