Wat is traffic?

Traffic (verkeer) is een verzamelnaam voor alle activiteiten die plaats vinden op een website. Tot traffic behoren bijvoorbeeld het aantal bezoekers, het aantal paginaweergaven en de kliks en weergaven van een campagne. Traffic is van groot belang voor een webshop. Uiteraard wil je als webshop graag veel traffic genereren, maar je wilt ook conversie. Veel traffic hoeft dus niet altijd positief te zijn. Als er niets verkocht ondanks de vele traffic, dan heb je meer aan minder traffic die wel koopt. Doel zou daarom moeten zijn om zo veel mogelijk relevante traffic te genereren. Oftewel traffic die je met de inhoud van je website of webshop kunt voorzien in de behoefte. Voor geheel informatieve websites is de hoeveelheid traffic natuurlijk wel van groot belang.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products