Wat is feedmarketing?

Feedmarketing is het geautomatiseerd doorzetten van je productdatabase naar verschillende vergelijkingswebsites en andere websites. Op deze platforms worden productvermeldingen of advertenties gecreëerd. Voorbeelden van mogelijke platforms zijn Beslist.nl, Marktplaats.nl, Bol.com en Google Shopping. Feedmarketing vergroot de vindbaarheid van je producten op deze platforms waardoor je een hogere omzet behaalt. Tegenwoordig vergelijken steeds meer mensen producten met elkaar en maken op basis daarvan een keuze voor een aankoop. Met feedmarketing breng je de producten onder de aandacht van deze potentiële klanten.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products