1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is call to action?

Wat is call to action?

Een call to action is de oproep aan een bezoeker om bij het zien of lezen van een commerciële boodschap over te gaan tot actie. Het zijn bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en/of buttons die een bezoeker over moeten halen om een bepaalde acties te ondernemen. Hierbij kan worden gedacht aan het plaatsen van een bestelling op een webshop, een aanmelding voor het ontvangen van een nieuwsbrief of het vrijblijvend aanvragen van offertes. Een goede call to action is mede bepalend voor het het succes van een website en zorgt voor een hogere conversie. Als website eigenaar kan je er niet vanuit gaan dat bezoekers zelf op het idee komen om tot actie over te gaan. Een call to action moet je niet overdrijven. Gebruik voor een goede opbouw van een call to action bijvoorbeeld het AIDA-model.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products