Wat is CSS?

CSS (Cascading Style Sheets) is een manier om je webpagina's te voorzien van een opmaak. Je kan hiermee zelf bepalen hoe de verschillende onderdelen van een website worden weergegeven. HTML kent beperkte mogelijkheden voor het opmaken van een tekst, omdat het eigenlijk alleen bedoeld is voor het aanbrengen van opbouw en structuur. CSS is dan vervolgens voor de verdere opmaak van de teksten. Met CSS kun je je website kleur geven.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products