1. Begrippen
  2. Webshop begrippen
  3. Wat is e-mailmarketing?

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een verzamelnaam voor alle vormen van marketing die plaats vinden via de e-mail. Deze e-mails worden voornamelijk verstuurd naar (potentiële) klanten. Het bekendste voorbeeld hiervan is het versturen van een nieuwsbrief. Door het toepassen van e-mailmarketing kun je direct in de mailbox van je contacten terecht komen. Zo kun je een persoonlijke band opbouwen door het personaliseren van deze e-mails. Als de hoeveelheid e-mails wordt overdreven loop je het risico dat het door de ontvanger wordt gezien als spam.

Vergelijk verschillende webshop software en vind de software dat bij jou past!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products