Wat is een CMS?

Een CMS (Content Management Systeem) is software die je gebruikt om je webshop of website te beheren. In een CMS beheer je eenvoudig de inhoud van de website. Zo kun je binnen het CMS van een website pagina's beheren, pas je teksten en foto's aan en kun je inhoud toevoegen of verwijderen. Om met een CMS te werken hoef je niet perse kennis te hebben van HTML.

Eigenlijk is een CMS het technische hart van je website. Hoewel veel content management systemen in de basis op elkaar lijken, werk elk systeem anders. Het is dus verstandig om, voor je definitief kiest voor een CMS, een proefabonnement voor webshop software af te sluiten. Je kunt dan gratis en vrijblijvend kijken of de software bij je past. Vergelijk het CMS van alle webshop software en kijk welk pakket het beste werkt voor jouw onderneming.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products